Eveniment dedicat Săptămânii mondiale a alăptării: „Mami, Alăptează-mă!”

Femeile însărcinate și mămicile sunt așteptate pe 3 august 2017, ora 10:300, la un atelier informativ despre alăptare și pregătirea prenatală. Evenimentul este organizat de Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 pentru mame și gravide.

Spitalul Clinic Municipal Nr.1 susține alăptarea naturală și vine în întâmpinarea nevoilor mămicilor și femeilor însărcinate care își doresc să alăpteze, organizând un atelier informativ prin care să le ajute să depășească provocările ce apar în procesul de alăptare.

Astfel, joi, 3 august, începând cu ora 10:30, mămicile și gravidele sunt invitate la seminarul interactiv „Mami, Alăptează-mă!” cu participarea specialiștilor din domeniu: Parpauț Elena ginecolog, Dorina Rotaru, neonatolog-reanimatolog, Calancea Ana, moașa superioară.

Invitat special: Liliana Iașan, viceministru al sănătății.


Atelierul se vadesfășura în aer liber, în curtea Spitalului Clinic Municipal Nr. 1 (vezi harta aici), iar participarea este gratuită.

În cadrul atelierului participantele vor afla lucruri interesante despre avantajele alaptării, când și cum este bine să alapteze, pozițiile optime în timpul alaptării, dificultățile care apar în perioada alăptării. Totodată participantele la eveniment vor învăța ce ar trebui să facă în cazul „grevei suptului”, când au probleme cu sânii, dar și multe alte lucruri utile.

Pentru a participa la seminar, mămicile sunt invitate să se înscrie (aici) sau să trimită un e-mail cu titlu „Mami, Alaptează-mă” pe adresa presa.scmn1@gmail.com și să precizeze numele, prenumele și numărul de telefon.

Evenimentul face parte din acțiunile dedicate Săptămânii Mondiale a Alaptării, care se desfășoară în perioada 1 – 7 august 2017.

 

DressCod: Alb

 

Parteneriaievenimentului: Platforma E-sănătate.MD, Apa OM, HIPP

Partener media: sanoteca.md, mamaplus.md

Decor eveniment: CuDrag.md