Autor: Irina Miron

Directorul restaurantului Golden Nica, unde acum câteva zile peste 40 de oameni s-au intoxicat, iar altul a murit din cauza infecției cu Salmonella, după ce a mâncat la o nuntă organizată în acest local, a fost reținut de procurori pentru 72 de ore.

Potrivit unui comunicat emis de Procuratura Generală, acesta, la fel ca și alți trei reprezentanți ai administrației restaurantului au fost astăzi audiați și recunoscuți în calitate de bănuiți de păstrarea, comercializarea, oferirea produselor și serviciilor periculoase pentru viața și sănătatea consumatorilor.

Procurorii continuă acțiunile de urmărire penală pe acest caz pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și pentru a identifica persoanele responsabile și tragerea acestora la răspundere. 

 

 

Articole relaționate:

Restaurantul din Capitală în care s-au intoxicat zeci de oameni, în vizorul procurorilor. Aceștia au inițiat o cauză penală pe acest caz

Viceministrul Sănătății, Svetlana Cotelea: „Reprezentanții restaurantului, în care s-au intoxicat zeci de oameni, au organizat nunta contrar hotărârii privind sistarea activității localului”

Bărbatul care a murit după ce a mers la o nuntă în Capitală, infectat cu Salmonella. Între timp, numărul persoanelor intoxicate a crescut cu peste 20